assistent virtual de Sant Joan de Déu

Posted: 05/06/2011 in a la xarxa

L’Hospital Sant Joan de Déu ha creat un assistent virtual per ajudar les famílies a navegar a través dels més de mil consells de salut que conté la web del centre i per ajudar-les a localitzar aquells que s’adeqüen més a la temàtica que els interessa.

La web de l’Hospital Sant Joan de Déu ofereix a les famílies més d’un miler de continguts de salut que tracten temes tan diferents com qüestions de salut general, la grip i altres infeccions, primer auxilis o l’assetjament escolar i cibernètic. Aquests continguts han estat elaborats pel prestigiós portal nord-americà sobre salut infantil i juvenil KidsHealth, i els han revisat i adaptat professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Els continguts es presenten en tres formats, adaptat als nivells de comprensió dels pares, els infants i els adolescents. En el cas dels infants i adolescents, la informació es complementa amb vídeos en què s’explica gràficament al nen en què consisteixen les proves diagnòstiques més habituals a què es pot haver de sotmetre com una radio grafia, una espirometria, un TC o una anàlisi de sang.

Per accedir només has d’anar a  l’apartat de la web “Pacients i Famílies/Consells de Salut” o bé fer click a damunt d’en Joanet (l’assistent virtual de la web de l’hospital) que et demanarà si li vols fer les preguntes en català o en castellà, després hauràs de fer-li una pregunta o escriure el tema sobre el que vols informació; en cas de no tenir informació sobre aquell tema o de no haver entès la teva pregunta t’ho farà saber i quan trobi la informació obrirà una pàgina on la podràs consultar.

Una manera molt senzilla d’aclarir els dubtes sobre la salut dels nostres fills, us la recomano.

http://www.hsjdbcn.org/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s